2022-06-30 18:30:00 CEST

2022-06-30 18:30:00 CEST


REGULATED INFORMATION

Finnish English
WithSecure Oyj - Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot

WithSecure Oyj:n osittaisjakautuminen on rekisteröity; F-Secure Oyj:n listalleottohakemus on hyväksytty ja kaupankäynti F-Secure Oyj:n osakkeilla alkaa 1.7.2022WithSecure Oyj – Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot

WithSecure Oyj:n osittaisjakautuminen on rekisteröity; F-Secure Oyj:n listalleottohakemus on hyväksytty ja kaupankäynti F-Secure Oyj:n osakkeilla alkaa 1.7.2022

WithSecure Oyj
Pörssitiedote
30.6.2022 klo 19.30

EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI YHDYSVALLOISSA TAI MISSÄÄN MUUSSA MAASSA, MISSÄ LEVITTÄMINEN TAI JULKISTAMINEN OLISI SOVELTUVAN LAINSÄÄDÄNNÖN VASTAISTA

WithSecure Oyj (”WithSecure”) ilmoitti 17.2.2022, että WithSecuren hallitus on päättänyt ehdottaa WithSecuren kuluttajatietoturvaliiketoiminnan eriyttämistä ja hyväksynyt jakautumissuunnitelman (”Jakautumissuunnitelma”), jonka mukaisesti kaikki WithSecuren kuluttajatietoturvaliiketoimintaan liittyvät varat ja velat siirtyvät ilman selvitysmenettelyä osittaisjakautumisessa perustettavalle yhtiölle, jonka nimeksi otetaan F-Secure Oyj (”F-Secure”) (”Jakautuminen”).

Jakautuminen on rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin täytäntöönpanopäivänä tänään 30.6.2022. Jakautumisen täytäntöönpanon myötä Nasdaq Helsinki Oy (”Nasdaq Helsinki”) on hyväksynyt F-Securen osakkeita koskevan listalleottohakemuksen. Kaupankäynti 174 526 944 F-Securen osakkeella, jotka otetaan kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsingin pörssilistalle kaupankäyntitunnuksella FSECURE (ISIN-tunnus: FI4000519236), alkaa 1.7.2022.

Kaupankäynti WithSecuren osakkeilla jatkuu Nasdaq Helsingin pörssilistalla uudella ISIN-koodilla FI4000519228 ja uudella kaupankäyntitunnuksella WITH 1.7.2022 alkaen.

Jakautumisvastikkeena annettavat F-Securen uudet osakkeet rekisteröidään WithSecuren osakkeenomistajien arvo-osuustileille 1.7.2022. Jakautumisvastikeosakkeita saaneet WithSecuren osakkeenomistajat voivat käydä kauppaa F-Securen osakkeilla 1.7.2022 alkaen.

WithSecure Oyj

Lisätietoja:

Laura Viita, sijoittajasuhteiden johtaja, WithSecure Oyj
+358 50 487 1044
investor-relations@withsecure.com

Tiina Sarhimaa, lakiasiainjohtaja, WithSecure Oyj

F-Secure lyhyesti

F-Secure on maailmanlaajuisesti toimiva suomalainen kyberturvallisuusyhtiö. F-Secure suunnittelee ja tarjoaa palkittuja tietoturvaan ja yksityisyydensuojaan liittyviä tuotteita ja palveluita, jotka auttavat miljoonia kuluttajia suojautumaan verkkouhilta. F-Securen tarjoomaan kuuluu kattava valikoima tietoturvatuotteita ja palveluita, jotka liittyvät päätelaitteiden suojaukseen, yksityisyyden suojaamiseen, salasanojen hallintaan ja digitaalisen identiteetin suojaukseen sekä kuluttajien koko kodin ja kotiverkkoon yhdistettyjä laitteita suojaavaan reitittimen tietoturvaan. Pääosa F-Securen liikevaihdosta muodostuu tuotteiden ja palveluiden myymisestä sen kattavan ja maailmanlaajuisen kanavakumppaniverkoston kautta. Verkostoon kuuluu noin 170 kanavakumppania. Kanavakumppaneihin kuuluu muun muassa tietoliikennepalvelujen tarjoajia, jälleenmyyjiä, pankkeja ja vakuutusyhtiöitä. Sen lisäksi, että F-Secure myy tuotteitaan Kanavakumppanien kautta, se myös tuo asiakkaiden saataville erillisiä ja kaikenkattavia tietoturvaratkaisuja erilaisten verkkokauppakanavien, kuten sovelluskauppojen ja oman verkkokauppansa kautta. F-Securella on toimistoja useissa kaupungeissa ympäri maailmaa, ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

WithSecure lyhyesti

WithSecure on kyberturvallisuuden luotettava kumppani. Yritykset, IT-palveluntarjoajat, suurimmat rahoituslaitokset, teollisuusvalmistajat ja tuhannet viestintä- ja teknologiayritykset luottavat WithSecureen tuloksellisessa kyberturvallisuuden tekemisessä, joka mahdollistaa turvallisen liiketoiminnan. Tekoälypohjainen tuoteajattelu suojaamisessa varmistaa päätelaitteiden sekä pilvipalveluiden turvallisuuden. WithSecuren asiantuntijat käyttävät apuna WithSecuren älykkäitä uhkien tunnistus- ja vastaustyökaluja kyberhyökkäyksiin vastaamisessa ja uhkien ennakoinnissa. WithSecuren konsultit tekevät asiantuntijatyötä suuryritysten ja yrityskentän edelläkävijöiden kanssa rakentaakseen yhdessä yhteiskunnan kyberresilienssiä. WithSecuren yli 30 vuoden kokemus tietoturvasta ja teknologiasta on sen liiketoiminnan ydin, ja WithSecure rakentaa portfoliotaan kasvamaan joustavasti yhdessä kumppaneidensa kanssa.

TÄRKEÄÄ TIETOA

Tämä tiedote ei ole tarjous osakkeista Yhdysvalloissa, eikä sitä ole tarkoitettu levitettäväksi Yhdysvaltoihin tai Yhdysvalloissa tai missään muussa valtiossa, jossa tiedotteen jakelu olisi soveltuvien lakien vastaista. F-Secure Oyj:n tai WithSecure Oyj:n osakkeita ei ole rekisteröity eikä rekisteröidä Yhdysvaltain vuoden 1933 arvopaperilain (”Yhdysvaltain Arvopaperilaki”) mukaisesti, eikä niitä saa tarjota, myydä tai toimittaa Yhdysvaltoihin tai Yhdysvalloissa paitsi Yhdysvaltain arvopaperilain rekisteröintivaatimuksista säädetyn poikkeuksen nojalla tai transaktiossa, johon Yhdysvaltain arvopaperilain rekisteröintivaatimukset eivät sovellu.

Tämä tiedote ei ole F-Secure Oyj:n tai WithSecure Oyj:n antama tai niiden puolesta annettu tarjous myydä arvopapereita tai pyyntö saada tarjouksia ostaa arvopapereita.

Tiedotetta ei saa välittää, jakaa tai lähettää, suoraan tai epäsuorasti, kokonaan tai osittain Yhdysvalloissa tai missään muussa sellaisessa maassa, jossa tämän tiedotteen jakaminen rikkoisi sovellettavaa lakia tai määräyksiä tai vaatisi tällaisella lainkäyttöalueella rekisteröintiä tai toimilupaa. Tämän rajoituksen noudattamatta jättäminen voi johtaa Yhdysvaltain Arvopaperilain tai muun sovellettavan arvopaperilain rikkomiseen.