2022-05-25 08:00:00 CEST

2022-05-25 08:00:00 CEST


REGULATED INFORMATION

Finnish
Siili Solutions Oyj - Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus

Siili Solutions Oyj:n uusi johtoryhmä 1.6.2022 alkaen


Siili Solutions Oyj Pörssitiedote 25.5.2022 kello 9.00

Siili Solutions Oyj uudistaa konsernin johtoryhmää 1.6.2022 alkaen. Uusi johtoryhmä koostuu seuraavista henkilöistä ja rooleista:

  • Tomi Pienimäki, toimitusjohtaja
  • Aleksi Kankainen, talousjohtaja
  • Taru Salo, henkilöstöjohtaja
  • Kenneth Lindfors, kaupallinen johtaja
  • Kari Pirttikangas, operatiivinen johtaja

Jerry Jalassola, Jarkko Malviniemi ja Kristian Takala jättävät tehtävänsä johtoryhmässä 1.6.2022 alkaen. Jalassola jatkaa Creative Technology -yksikön johtajana ja Malviniemi jatkaa Data ja AI -liiketoiminnan johtamista. Takala siirtyy uusiin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle.

”Siili julkaisi hiljattain uudet kunnianhimoiset pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet vuosille 2023–2026. Uusi, aiempaa fokusoituneempi johtoryhmä keskittyy jatkossa Siilin strategian toteuttamiseen ja entistä kovempien kasvu- ja kannattavuustavoitteiden saavuttamiseen. Haluan samalla kiittää Jerryä, Jarkkoa ja Kristiania heidän panoksestaan johtoryhmätyössä,” sanoo toimitusjohtaja Tomi Pienimäki.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tomi Pienimäki
Puhelin: 040 834 1399, sähköposti: tomi.pienimaki(at)siili.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.siili.com/fi

Siili Solutions lyhyesti:
Siili Solutions Oyj on digitaalisen muotoilutoimiston ja teknologian moniosaajan ainutlaatuinen yhdistelmä. Kaiken työmme lähtökohtana on syvällinen ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä. Siili on asiakkaalle paras kumppani, kun haetaan kasvua, tehokkuutta ja kilpailuetua digitaalisin keinoin. Siilillä on toimistot Suomessa, Saksassa, Puolassa, Unkarissa, Hollannissa, Itävallassa, Isossa-Britanniassa ja USA:ssa. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla. Siili on kasvanut kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.com/fi.