2023-10-02 08:00:00 CEST

2023-10-02 07:59:59 CEST


REGULATED INFORMATION

Finnish English
Revenio Group Oyj - Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus

Marco Rizzardo nimitetty Revenio Groupin tutkimus- ja tuotekehitysjohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi


Revenio Group Oyj, Pörssitiedote 2.10.2023, klo 9.00

Marco Rizzardo (synt. 1971) on nimitetty Revenion tutkimus- ja tuotekehitysjohtajaksi, Vice President R&D, ja johtoryhmän jäseneksi. Rizzardo aloittaa tehtävässään viimeistään 8. tammikuuta 2024. Rizzardo vastaa Revenio-konsernin oftalmologisten laitteiden ja ohjelmistoratkaisujen tutkimuksesta ja kehityksestä niiden koko elinkaaren ajalta.

”Revenio on käynyt läpi viime vuosien aikana evoluution laitetoimittajasta silmän diagnostiikan kokonaisratkaisuiden globaaliksi kärkiyhtiöksi. Olen erittäin tyytyväinen saadessamme riveihimme Marco Rizzardon kaltaisen huippuosaajan. Tuoteportfoliomme on kilpailukykyinen silmänpaineen mittauslaitteiden, silmänpohjan kuvantamislaitteiden sekä tekoälyä hyödyntävien seulontaratkaisuiden osalta. Panostamme edelleen vahvasti tuotekehitykseen uusien tuote- ja järjestelmäinnovaatioiden tuomiseksi markkinoille. Marcolla on merkittävä rooli viedä strategiamme mukaisesti tutkimus- ja kehitystoimintaamme eteenpäin”, sanoo Revenion toimitusjohtaja Jouni Toijala.

Marco Rizzardolla on yli 20 vuoden kokemus edistyksellisten lääketieteellisten teknologioiden, kuten kirurgisen robotiikan sekä digitaalisten ratkaisujen tutkimuksesta ja kehityksestä johtavissa rooleissa globaaleissa yhtiöissä. Hän on viimeksi toiminut Technical Directorina Alifax Srl:n palveluksessa Italiassa ja sitä ennen Head of Medical Software -johtajana Cambridge Consultants Ltd:ssä Iso-Britanniassa.

”Olen erittäin innoissani siirtymisestäni Revenion palvelukseen, ja mahdollisuudesta jatkaa innovatiivisten tuotteiden ja ratkaisujen tuomista markkinoille Revenion lahjakkaan tiimin kanssa”, toteaa Marco Rizzardo.

Aiemmin tiedotetusti Marco Rizzardon edeltäjä, Tutkimus- ja tuotekehitystoimintoa menestyksekkäästi johtanut Giuliano Barbaro, siirtyi kesäkuun lopussa toisaalle syöpätutkimuksen pariin.

Marco Rizzardon ansioluettelo on tämän tiedotteen liitteenä.

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Jouni Toijala, puh. +358 50 484 0085
jouni.toijala@revenio.fi

Jakelu
Nasdaq Helsinki Oy
Finanssivalvonta
Keskeiset tiedotusvälineet
www.reveniogroup.fi

Revenio-konserni lyhyesti
Revenio on kansainvälisillä markkinoilla toimiva oftalmologisten laitteiden ja ohjelmistoratkaisujen globaali kärkiyhtiö. Revenio-konsernin silmän diagnostiikkaratkaisuihin kuuluvat iCare-brändin alla silmänpaineen mittauslaitteet (tonometrit), silmänpohjan kuvantamislaitteet, perimetrit ja kliiniset ohjelmistot. iCare on silmädiagnostiikan luotettu kumppani, joka tarjoaa lääkäreille nopeita, helppokäyttöisiä ja luotettavia työkaluja glaukooman, diabeettisen retinopatian ja silmänpohjan rappeuman diagnosointiin. iCare Solutions -kokonaisratkaisut tarjoavat digitaalisia kliinisiä työkaluja, jotka lisäävät tehokkuutta ja parantavat näönhoidon laatua.

Revenio-konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 97,0 miljoonaa euroa ja liiketulos 29,7 miljoonaa euroa. Revenio Group Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä kaupankäyntitunnuksella REG1V.