2024-04-23 11:45:00 CEST

2024-04-23 11:45:06 CEST


REGULATED INFORMATION

Finnish English
PHM Group Holding Oyj - Tilinpäätös ja toimintakertomus

PHM Group Holding Oyj:n vuosikertomus ja tilinpäätös vuodelta 2023


PHM Group Holding Oyj Pörssitiedote 23.4.2024 klo 12.45

PHM Group Holding Oyj on julkaissut vuosikertomuksen ja tilinpäätöksen vuodelta 2023. Vuosikertomus sisältää vastuullisuusraportin ja selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä. Tilinpäätös sisältää toimintakertomuksen sekä tilintarkastuskertomuksen. Toimintakertomus sisältää EU:n taksonomia-asetuksen mukaiset tiedot ja täyttää muun kuin taloudellisen tiedon raportointia koskevat vaatimukset.

PHM Group Holding Oyj julkaisee tilinpäätöksen European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisena XHTML-tiedostona.

Vuosikertomus ja tilinpäätös kokonaisuudessaan ovat saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa phmgroup.com/sijoittajille sekä tämän tiedotteen liitteinä.


PHM GROUP HOLDING OYJ

 

Lisätietoja:

Ville Rantala
Konsernin toimitusjohtaja
ville.rantala@phmgroup.com
+358 50 385 1442

Petri Pellonmaa
Konsernin talousjohtaja
petri.pellonmaa@phmgroup.com
+358 40 568 3841


PHM Group Holding Oyj lyhyesti

PHM Group on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yhtiöistä, joilla on samat arvot ja motiivit: yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM Groupin kanssa ei tarvitse miettiä, valitseeko kumppaniksi tutun paikallisen vai ison konsernin. PHM Groupilta saa molempien parhaat puolet. Lue lisää osoitteessa https://www.phmgroup.com/fi/

Yhteyshenkilöt